Udstykning af grunde, er noget de fleste privatpersoner aldrig kommer til at stifte bekendtskab med. I al sin enkelthed handler selve jordarbejdet om at opdele én større grund i mindre dele, eller samle flere grunde til én stor grund. Årsagen til at man ønsker udstykning af grunden kan være ved byggeri - Det kan være nybyg, erhverv eller andre større projekter. Uanset hvad din grund og situation, har vi fuldstændig styr på vores fag, og kan hjælpe dig med dine ønsker.

Udstykning af grund ved Aalborg, Randers og Hobro

Har du en grund som skal udstykkes i nærheden af Aalborg, Randers og Hobro, kommer vi gerne og hjælper med opmåling og selve udførslen af arbejdet. En grundudstykning kan virke overvældende og man skal holde tungen lige i munden, da der ofte medfølger en lang række  lovmæssige krav og overvejelser

Med os som samarbejdspartner kan du med ro i maven få udstykket din grund. Vi kender til lovgivningen og reglerne, når der skal udstykkes, hvor vi rådgiver dig ud fra din situation.

Udstykning af landbrugsjord

Når det kommer til udførsel af arbejdet på af landbrugsjord, kan det indebære flere ting. Nogle gange er det landejeren der ønsker at sælge noget af sin grund til fx. nybyggeri eller erhverv. Andre gange er det den anden vej rundt. Hvor privatpersoner med gård, ønsker at sælge dele af grunden tilbage til landbrug. Vi hjælper med alt det praktiske heromkring.

Pris på udstykning af grund

Har du eller din virksomhed et større projekt forude og du har brug for fraskilning af areal til bolig lige såvel som erhvervsområder, så kan vi også hjælpe med dette. Vi kommer gerne ud til dig for at drøfte dit projekt, hvor vi rådgiver om et videre forløb.

Vi har alt udstyret og ekspertisen, vi mangler bare dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 40 20 22 41 eller på mail info@tn-e.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan skrive til os omkring dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for en hjælpende hånd til andet en fraskilning af areal til bolig og udstykning af grund, behøver du ikke at lede videre. Vi hos TN Enterprise har opbygget kompetencer og ekspertise på mange andre forskellige områder, og kan stå for at være din entreprenør, når det kommer til generelle byggeprojekter. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til følgende opgaver:

Kontakt os også gerne hvis du har brug for andre ydelser, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.