Et stærkt fundament er grundstenen og en absolut nødvendighed ved at godt byggeri. Derfor bør du alliere dig med en professionel entreprenør med speciale i betonopgaver. TN Entreprise hjælpe både privat- og erhvervspersoner med støbning af fundament, sådan at du har den bedste start på dit byggeri. 

Støbning af fundament ved Aalborg, Randers og Hobro

Når der skal støbes et fundament, er der flere ting at tage højde for. Mange tænker at støbning af fundament er en gør-det-selv opgave. Vores erfaring siger, at det er et dumt sted at spare, da man risikerer fejl og skader, som har store økonomiske konsekvenser i fremtiden.

Når et fundament skal støbes foregå det ofte således:

  • Der opstilles en afsætning af fundamentet ved hjælp af pæle og snore
  • Fundamentet udgraves, sådan at det er klar til betonblandingen 
  • Der graves en rende, hvor blandingen udlægges først
  • Betonblandingen udlægges jævnt og plant

Der kan laves yderligere opgaver ved støbningen af fundamentet og det varierer alt sammen ud fra projektet omfang. 

Støbning af fundament til skur, garage og drivhus

Vi kan også støbe fundament til mindre byggerier, såsom skur, garage eller drivhus. Her er det lige så vigtigt, som ved hus, at fundamentet er plant og holdbart. Har du planer om nyt sommerhus kan vi også tilbyde støbning af fundament til sommerhus.

Det er vigtigt, at man ikke underkender den økonomiske værdi i at få støbt fundamentet af en professionel, da det ofte sparer dig penge på den lange bane. Får du hjælp af en entreprenør, er du sikker på arbejdet bliver udført korrekt, sådan at fundamentet holder i mange år.

Kontakt os og få en pris på fundament

Har du brug for hjælp til støbning af fundament, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har, som nævnt, meget erfaring med forskellige opgaver og forskellige kundegrupper. Intet projekt er for stort eller småt for os.

Vi kan kontaktes på telefon 40 20 22 41 eller ved at skrive en mail til os på info@tn-e.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med informationer omkring dit projekt. Så vender vi tilbage. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig. 

Hos TN Enterprise er vores mål på bedste vis at kunne hjælpe dig med hvilket som helst bygge projekt, og har derfor specialiseret os i andet end kun belægningsopgaver. Vi prøver at være en alsidig entreprenør, så du kan få udført dine projekter på nemmeste vis. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til følgende opgaver:

Kontakt os også gerne hvis du har brug for andre ydelser, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.