Entreprenør er et vidt begreb og vi vil her forsøge at beskrive hvilke typer af arbejdsopgaver vi kan tilbyde til vores kunder. TN Entreprise er et entreprenørfirma med mange års erfaring inden for flere entreprenøropgaver. Vi har en lang række samarbejdspartnere, som gør det muligt at løse enhver opgave, uanset størrelse.

Entreprenør ved Aalborg, Randers og Hobro

Vores hovedområde er indenfor jord og beton, men vi udfører også opgaver indenfor anlægsarbejde og udstykning af grunde. Med base i Nibe, rykker vi ud til hele Midt- og Nordjylland og hjælper med alle typer af entreprenøropgaver. Vi hjælper både private, erhvervskunder og det offentlige med at nå i hus med deres projekter.

Skal du have støbt fundament? Hvad end det er et stort eller småt projekt, så kommer vi gerne ud og giver dig et personligt tilbud. Vi støber fundament til alle typer af byggerier.

Det kunne blandt andet være:

  • Drivhus
  • Sommerhus
  • Nybyggeri
  • Lagerhaller
  • Erhverv

Vi kan også klargøre grunden inden påbegyndelsen af byggerier, sådan at du har de bedste vilkår for at fuldføre projektet.

Hvad er en entreprenør?

Kort og godt er en entreprenør en fagperson inden for håndværkerbranchen, som du kan hyre til at udføre en bestemt opgave for dig - Der findes forskellige typer inden for faget, som har speciale i hver deres felt.

Der findes entreprenører inden for:

Vi kan tilbyde op til flere af disse ydelser. Gå ind og læs mere og tag kontakt til os, så løser vi din opgave.

Pris på entreprenørarbejde

Der kan ikke gives en overordnet pris, fordi intet projekt er ens. Men vi giver altid et godt uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vi vægter kommunikation, håndværk og samarbejde højt og vi efterlever altid vores egne høje standarder.

Ønsker du at høre mere om hvordan en entreprenør hos TN entreprise kan hjælpe dig, så er du velkommen til at ringe til os på tlf 40 20 22 41 eller skrive en mail til os på info@tn-e.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Hos TN Enterprise prøver vi at være så alsidig som overhovedet muligt, og tilbyder udover anlægsarbejder, agerer vi også som entreprenør inden for andre områder. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til følgende opgaver:

Kontakt os også gerne hvis du har brug for andre ydelser, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.