Hos TN Entrepriser løser vi mange forskellige opgaver inden for belægning. Vi yder professionelt anlægsarbejde, hvor funktionalitet og visuel identitet er omdrejningspunktet for netop dit projekt. Nedenfor kan du læse mere om hvilke forskellige ydelser vi kan tilbyde. Tag kontakt, så finder vi også en løsning til dit projekt.

Belægning ved Aalborg, Randers og Hobro

Med base i Nibe, hjælper vi både privat- og erhvervspersoner med belægningsopgaver. Det kan være store som små opgaver, hvor man ønsker at puste nyt liv eller gøre et område mere tilgængeligt og effektivt, såsom en indkørsel eller parkeringsområde.

Belægning til indkørsel

Skal du have ny indkørsel og har brug for en pris på dit projekt kan du tage kontakt til TN Entreprise. Vi har erfaring med mange typer af indkørsler og med mange forskellige typer af sten og mønstre.

Vi rådgiver dig i hvilke fliser der ville passe godt til din indkørsel, sådan at den passer ind sammen med resten af din bolig og vi sørger også for at indkørsel anlægges korrekt, sådan at den hverken skrider eller synker med årene.

Lægning af terrasse

Terrassen er familiens mødested og der hvor sommerdagene nydes i fulde drag. Med en ny og moderne terrasse kan du få præcis det du ønsker og det der passer til dine behov. Vi anlægger også terrasser i flere niveauer og med forskellige stentyper og mønstre.

Belægning til drivhus

Har du grønne fingre og ønsker du at være mere selvforsynende, så kan et drivhus være en rigtig god idé. Vi kan hjælpe med både belægningen i drivhuset og sågar støbningen af fundamentet til dette. Læs mere omkring dette på vores side omkring støbning af fundament.

Kontakt os i dag 

Ønsker du en pris på netop dit projekt kan du tage kontakt til os på flere måder. Vi kan kontaktes på tlf 40 20 22 41 eller ved at skrive en mail til os på info@tn-e.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med informationer omkring dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos TN Enterprise er vores mål på bedste vis at kunne hjælpe dig med hvilket som helst bygge projekt, og har derfor specialiseret os i andet end kun belægningsopgaver. Vi prøver at være en alsidig entreprenør, så du kan få udført dine projekter på nemmeste vis. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til følgende opgaver:

Kontakt os også gerne hvis du har brug for andre ydelser, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.