Går du med tanker om ny have, ny indkørsel eller terrasse, så er TN Entreprise din foretrukne samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring og et stort bagkatalog af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed. Læs på denne side om hvilke typer af anlægsarbejde vi kan tilbyde.

Anlægsarbejde ved Aalborg, Randers og Hobro

Med base i Nibe, hjælper vi privat- og erhvervspersoner i hele Midt- og Nordjylland. Vi kommer altid ud til grunden og sikrer at det tilbud vi giver, matcher kundens ønske og forventning.

Vi hjælper blandt andet med anlægsarbejde inden for:

  • Terrasse
  • Belægning
  • Indkørsel
  • Drivhus
  • Havearbejde
  • Rullegræs
  • Hækplantning
  • Kloakering
  • Støbearbejde


Falder dit projekt ikke ind under ovenstående punkter, skal vi nok finde en plan og løsning på netop dit projekt. Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi løser både store og små opgaver for alle kundegrupper, uanset om du er privat- eller erhvervsperson.

Støbning af fundament

Har du et ønske om ny terrasse eller skur til haven, kan det være en god idé at få hjælp af en professionel anlægsgartner og entreprenør. Dette sikrer at dit byggeri får et solidt og stærkt fundament, der holder i mange år. Vores anlægsarbejde tager altid udgangspunkt i vores mange års erfaring som entreprenør indenfor mange områder.

Flisebelægning

Flere og flere har unikke ønsker og behov, når det kommer til flisebelægning. Udvalget af flise og stentyper gør det spændende at få anlagt ny have eller terrasse. Vores anlægsarbejde bærer præg af design, funktionalitet og god kommunikation, sådan at det endelig resultat stemmer overens med kundens ønsker.
 

Udstykning

Har du brug for hjælp til udstykning af grund, kommer vi gerne ud og rådgiver dig i forhold til regler og lovgivning. Vi udfører selvfølgelig også hele udstykningen, sådan at du med ro i maven får det du ønsker.

Kontakt os og få en pris

Har du brug for hjælp til anlægsarbejde er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf 40 20 22 41 eller ved at skrive en mail til os på info@tn-e.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med informationer omkring dit projekt.

Hos TN Enterprise prøver vi at være så alsidig som overhovedet muligt, og tilbyder udover anlægsarbejder, agerer vi også som entreprenør inden for andre områder. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til følgende opgaver:

Kontakt os også gerne hvis du har brug for andre ydelser, så kan vi tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.